"UA:Перший" відкидає звинувачення Полторака у відмові дати ефір щодо вибухів під Ічнею

Укрінформ
Національна суспільна телерадіокомпанія України заявляє, що готова була надати прес-службі ЗСУ ефір телеканалу "UA:Перший" щодо вибухів в Ічні, але до них ніхто не звертався.

Про це повідомила у середу в Facebook PR-директор "UA:Перший" Вікторія Сидоренко, коментуючи заяву міністра оборони України Степана Полторака на нараді у Президента про те, що начальник прес-служби ЗСУ звертався до українських телеканалів з проханням включитись у прямий ефір для оперативного інформування населення про вибухи в Ічні, проте отримав відмови.

"Команда Суспільного мовника повідомляє, що до редакції телеканалу UA:Перший прес-служба ЗСУ з жодним проханням про термінове включення в ефір не зверталась. Проте, безумовно, отримала б доступ до прямого ефіру для негайного інформування населення в надзвичайній ситуації, якби звернулась із таким запитом", - написала Сидоренко.

Читайте також: Порошенко вимагає швидких результатів розслідування вибухів під Ічнею

Як повідомлялося, у вівторок, 9 жовтня, під час наради у Президента Петра Порошенка з силовиками щодо ситуації на складах боєприпасів в Ічні міністр оборони заявив, що начальник прес-служби ЗСУ звертався до телеканалів надати ефір для інформування населення. Зокрема, за словами міністра, прес-службі ЗСУ відмовили в доступі до ефіру, в тому числі і на «UA: Перший»

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-