Зубко: У планах - будівництво 512 нових сільських амбулаторій

Зубко: У планах - будівництво 512 нових сільських амбулаторій

Інфографіка
Укрінформ
Влада рухається чітко за планом реалізації 512 проектів будівництва нових амбулаторій у сфері сільської медицини.

Про це віце-прем’єр-міністр – міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадій Зубко повідомив на своїй сторінці у Facebook за результатами наради у Мінрегіоні, присвяченій цій темі.

"Рухаємось за визначеним календарним планом реалізації 512 проектів будівництва нових амбулаторій. Сьогодні на комісії - питання закупівлі 500 автомобілів для нових сільських амбулаторій за рахунок субвенції. Наразі МОЗ має надати інформацію щодо наявності лікарів в цих амбулаторіях. Відповідний наказ Мінрегіону затвердимо з урахуванням наданої інформації", - зазначив Зубко.

За його словами, окремим завданням є активізація в регіонах інформаційної роботи з підписної кампанії на медобслуговування з урахуванням будівництва нових амбулаторій.

Читайте також: Доходи місцевих бюджетів зросли на чверть - Зубко

Як повідомлялося, в рамках реформи сільської медицини, ініційованої Президентом Петром Порошенком, Мінрегіон з Міністерством охорони здоров'я, владою на місцях створює мережу закладів первинної медичної допомоги та впроваджує проекти з будівництва сучасних медамбулаторій у сільській місцевості.

Фото: Зубко, ФБ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-