НАЗК направило до суду протокол на заступника глави МОЗ

НАЗК направило до суду протокол на заступника глави МОЗ

Укрінформ
НАЗК направило до суду протокол стосовно заступника міністра охорони здоров’я з питань євроінтеграції Ольги Стефанишиної за несвоєчасне подання декларації.

Про це повідомляє прес-служба Нацагентства.

"Заступник міністра охорони здоров’я України з питань європейської інтеграції Ольга Стефанишина несвоєчасно подала щорічну декларацію за 2017 рік. Стосовно чиновниці складено протокол про адміністративне правопорушення, пов’язане з корупцією. Протокол направлено до суду", - йдеться у повідомленні.

Також НАЗК склало протоколи стосовно трьох співробітників Київської митниці ДФС, службовців Київської міської ради та секретаріату Вищої ради правосуддя у зв'язку з несвоєчасно поданими деклараціями перед звільненням та після звільнення.

Читайте також: НАЗК знайшло порушення у звітах двох парламентських партій

Крім того, депутат Київської міської ради Юрій Сулига не повідомив Національне агентство про суттєві зміни в майновому стані в зв’язку з набуттям у власність автомобіля “Ауді” вартістю 1 млн 380 тис. грн, зазначили в НАЗК.

У Нацагентстві нагадали, що складення протоколу і передача його до суду є підставою для провадження у справі про адміністративне правопорушення у судовому порядку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-