Павла Гриба переведуть у краснодарське СІЗО  - батько

Павла Гриба переведуть у краснодарське СІЗО - батько

Політв’язні
Укрінформ
Бранець Кремля Павло Гриб буде переведений до слідчого ізолятора міста Краснодар для проведення повторних слідчих дій.

Про це повідомив "Прямому" батько політв'язня Ігор Гриб.

"Буквально щойно я отримав інформацію від адвоката, що Павло буде переведений назад у Краснодар, у слідчий ізолятор, для проведення повторних слідчих дій. Вони будуть проходити 17-18 числа у місті Краснодар. Тобто, відбудеться або вже відбувається етапування до Краснодара", - сказав він.

Раніше, адвокат Павла Гриба Марина Дубровіна заявляла про поганий стан здоров'я українського політв'язня.

23 липня 2018 року  в Північно-Кавказькому окружному військовому суді міста Ростов-на-Дону розпочалося перше судове засідання по суті справи Павла Гриба.

У липні Павло повідомив адвокату, що під час етапування до СІЗО Ростова-на-Дону з Краснодара його жорстоко побили співкамерники.

Павло Гриб зник 24 серпня 2017 року у Білорусі, куди він поїхав на зустріч із дівчиною, з якою спілкувався в соцмережах.

Читайте також: Політв’язню Грибу дозволили передати ліки - батько

У вересні стало відомо, що він перебуває у слідчому ізоляторі міста Краснодар (РФ), його звинувачують у тероризмі. Тоді ж його адвокат заявила, що Павла викрали співробітники ФСБ.

Адвокат Гриба повідомила, що Європейський суд з прав людини вимагає від Росії доступу українських лікарів до хлопця, щоб оцінити стан його здоров'я. За повідомленням батьків, 19-річний Павло Гриб через інвалідність має постійно вживати підтримуючі препарати.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-