UA|TV приєднався до чеської та словацької платформи SledovaniTV

UA|TV приєднався до чеської та словацької платформи SledovaniTV

Укрінформ
Телеканал Мультимедійної платформи іномовлення України UA|TV став доступним на SledovaniTV - одній із найбільших платформ чеського та словацького інтернет-телебачення.

Про це повідомляє прес-служба Міністерства інформаційної політики України.

“Телеканал Мультимедійної платформи іномовлення України UA|TV став доступним на SledovaniTV, одній із найбільших платформ чеського та словацького інтернет-телебачення”, - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, SledovaniTV було засновано у 2013 році, спочатку у Чехії, а потім – у Словаччині. Платформа працює з інтернет-провайдерами, які пропонують своїм клієнтам IPTV.

IPTV дозволяє записувати програми або переглядати їх в інтернеті за допомогою SmartTV, Web, мобільних пристроїв чи телевізійних приставок.

За офіційними даними компанії, SledovaniTV.cz та SledovanieTV.sk співпрацюють із близько 400 інтернет-провайдерами та пропонують понад 150 телевізійних каналів.

Раніше, наприкінці вересня, UA|TV став доступним в Індонезії. Новим партнером телеканалу став індонезійський провайдер мультимедійних сервісів PT. Digdaya Duta Digital, який надає послуги телебачення під брендом Dens.TV.

Телеканал іномовлення України посів своє місце серед міжнародних мовників у пакеті International та тепер доступний підписникам Dens.TV у столиці країни, Джакарті, та її околицях.

Читайте також: ВР ухвалила постанову про санкції проти "112 Україна" та NewsONE

Телеканал UA|TV почав працювати 1 жовтня 2015 року. Правовим підґрунтям для його роботи став розроблений Міністерством інформаційної політики Закон України «Про систему іномовлення України», прийнятий Верховною Радою 8 грудня та підписаний Президентом 28 грудня 2015 року.

Канал транслює новини та програми власного виробництва через супутникові та кабельні мережі п’ятьма мовами - українською, англійською, російською, арабською та кримськотатарською.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-