Гройсман закликав не вірити брехунам, навіть якщо це представники влади

Гройсман закликав не вірити брехунам, навіть якщо це представники влади

Фото
Укрінформ
Прем’єр-міністр Володимир Гройсман закликав молодь бути активною та не боятися брати на себе відповідальність за розвиток країни.

Про це він сказав під час спілкування зі студентами в Кам’янець-Подільському національному університеті, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Так, нам потрібне сильне військо, сильна оборона, а з іншого боку — сильна економіка. Кожен з вас, хто завершує навчання, хоче знайти своє майбутнє, і для того щоб його знайти, можна обрати два шляхи: шукати десь там, де хтось щось зробив для когось, і користуватися тим, що було створено до нас, або є шанс створити в Україні такий світ, таку якість життя, якої ми прагнемо. Я думаю, що це у наших силах, безумовно. Але нам потрібно в це вірити, потрібно вимагати відповідальних рішень, на будь-якому рівні - на рівні села, громади, району, області має бути відповідальність”, - сказав Гройсман.

Робоча поїздка Володимира Гройсмана до Хмельницької області / Фото: Владислав Мусієнко

Читайте також: Гройсман зустрівся з єпископом Кам’янець-Подільської дієцезії

Він закликав молодих людей бути більш свідомими і не вірити людям, які намагаються вводити в оману, - "навіть якщо це представники влади".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-