Суд відмовився міняти заставу на арешт для головреда

Суд відмовився міняти заставу на арешт для головреда "Страни"

Укрінформ
Шевченківський районний суд Києва відмовив прокуратурі у задоволенні клопотання про зміну запобіжного заходу із застави на тримання під вартою для головреда інтернет-видання "Страна.ua" Ігоря Гужви.

Про це суд повідомив на своїй сторінці у Facebook.

“3 жовтня 2018 року слідчим суддею Шевченківського районного суду Києва проведено судове засідання з розгляду клопотання про зміну запобіжного заходу із застави на тримання під вартою відносно Гужви І.А. За результатами судового розгляду клопотання слідчим суддею відмовлено у його задоволенні”, - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Гужва заявляє, що отримав політичний притулок в Австрії

Як повідомлялося, раніше прокуратура Києва направила до Шевченківського райсуду столиці клопотання про зміну запобіжного заходу для Гужви із застави на тримання під вартою.

Українські правоохоронці заарештували Гужву 22 червня 2017 року за звинуваченням у вимаганні у народного депутата Дмитра Лінька 20 тис. доларів за нерозголошення в засобах масової інформації відомостей про його особисте життя і політичну діяльність. 27 червня його відпустили з-під варти після внесення застави у розмірі 544 тис. гривень.

У січні 2018 року Гужва виїхав з України до Відня. 1 жовтня Гужва заявив, що Австрія надала йому притулок.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-