Завершився другий сезон соціального проекту “Битва”

Завершився другий сезон соціального проекту “Битва”

Фото
Укрінформ
Другий сезон соціального благодійного проекту «Битва», спрямованого на популяризацію спорту в Україні, завершився у Києві.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Будь-який спорт - це можливість ще трохи розширити кордони, продавити свою межу до нових значень. Це завжди змінює тебе. Вчора це повторилося. Вийти на ринг виявилося дуже страшно, але завдяки багатьом людям у проекті «Битва» мені це вдалося. На жаль, програв. Артур Логай виявився більш підготовленим і значно молодшим. Будь-яке досягнення вимагає жертв, а тому, що своєю роботою заради тренувань жертвувати не міг, доводилося жертвувати сном, що теж не дуже добре. Шкода, що не вдалося перемогти. Але, без сумніву, заняття боксом я буду продовжувати», - розповів один із учасників «Битви», заступник міністра інформаційної політики Дмитро Золотухін.

Боксерські поєдинки в межах проекту "Битва. Сезон другий" / Фото: Шамкін Данііл, Укрінформ

За його словами, результат проекту - зібрані благодійні кошти, які спрямують на організацію спортивного дитячого табору, а також популяризація спорту серед молоді.

«Битва» - це соціальний проект, покликаний популяризувати спорт в Україні і підвищити рівень самозайнятості молоді. Його мета - залучення представників шоу-бізнесу і політиків, які своїм прикладом покажуть молоді, як спорт кардинально може поліпшити якість життя.

Читайте також: На другий сезон "Битви" вийдуть співаки, ведучі й представники влади

Учасники проекту, серед яких співачка Міла Нітіч, український телеведучий, телепродюсер Ігор Посипайко, співак Данило Клягін, ведуча радіостанції Юлія Карпова, артист Артур Логай, місяць займалися з провідними тренерами з боксу за індивідуальними програмами. 16 учасників проекту були розділені на дві команди.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-