В Україні діє понад 750 ЦНАПів, де можна швидко оформити документи — Гройсман

В Україні діє понад 750 ЦНАПів, де можна швидко оформити документи — Гройсман

Укрінформ
На території України вже працює понад 750 Центрів надання адміністративних послуг (ЦНАП), у яких громадяни можуть швидко оформити документи.

Про це Прем’єр-міністр Володимир Гройсман написав у Facebook.

"Загалом в Україні вже діє більше 750 Центрів надання адмінпослуг, де люди можуть швидко та легко оформити необхідні документи", - зазначив він.

Гройсман навів успішний приклад роботи такого центру - Одеський Центр надання адміністративних послуг створений у форматі оpen space. На створення цього відкритого та зручного простору без кабінетів уряд виділив 15 млн грн. "За день центр може прийняти близько 500 відвідувачів. Тут можна оформити біометричні паспорти, довідки, подати документи для отримання різних соціальних виплат. Для малюків обладнана дитяча кімната з іграшками", - додав Прем’єр-міністр.

Відповідно до закону "Про адміністративні послуги", ЦНАПи були утворені у кожному районному центрі. В окремих випадках у районах, де районний центр є одночасно і містом обласного значення, за рішенням міської адміністрації, ЦНАПи були утворені не у районному центрі, а в одному з населених пунктів району.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-