СБУ перекрила канал контрабанди сильнодіючих анаболіків

СБУ перекрила канал контрабанди сильнодіючих анаболіків

Фото
Укрінформ
Співробітники СБУ заблокували у Харкові контрабандне надходження на територію України сильнодіючого анаболічного препарату – метандієнону.

Про це повідомляє прес-центр СБУ.

"Правоохоронці встановили, що житель обласного центру замовляв анаболіки в одній з країн Східної Азії для продажу та виготовлення фальсифікованих медзасобів. "Товар" він отримував через сервіси міжнародного поштового зв’язку. Для приховування протиправної діяльності ділок використовував посередників, які доставляли йому "посилки" з поштових відділень. Оперативники спецслужби затримали зловмисника у середмісті Харкова під час передачі посередником чергової партії метандієнону", - йдеться у повідомленні.

Під час санкціонованих слідчих дій співробітники СБУ виявили у помешканні фігуранта справи 1 кілограм анаболіків, а також підроблені голограми та пристрої для фасування і пломбування фальсифікованих медпрепаратів. Вилучені предмети та речовини направлені на експертизу.

За попередніми оцінками вартість виявленої "продукції" на "чорному ринку" становить понад 10 тисяч доларів.

Читайте також: СБУ виклала запис переговорів про підготовку Пушиліним "вирішення проблеми Захарченка"

Вирішується питання щодо оголошення затриманому про підозру за ч. 1 ст. 201 Кримінального кодексу України та обрання міри запобіжного заходу.

Тривають невідкладні слідчі дії.

Операція з викриття зловмисника проводились Головним управлінням СБУ у м. Києві та Київській області.

Фото: ssu.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-