На другий сезон

На другий сезон "Битви" вийдуть співаки, ведучі й представники влади

Фото
Укрінформ
Співаки, теле- і радіоведучі, представники влади зустрінуться у боксерському рингу в межах соціального проекту «Битва. Сезон другий», спрямованого на популяризацію спорту серед молоді.

Захід відбудеться 28 вересня, розповів Укрінформу один з організаторів проекту - член громадської ради при Міністерстві молоді та спорту, член правління ГО «Вся Україна» Тадеуш Муратов.

«Цей проект - це, скоріше, шоу з метою благодійності. Ми всі розуміємо, що учасники проекту не спортсмени, тому оцінювати їх зі сторони боксерської було б неправильним. Вони як лідери думок показують приклад», - зазначив він.

Прес-конференція учасників проекту "Битва. Сезон другий" у Києві / Фото: Тарасов Володимир, Укрінформ

Учасники проекту, серед яких, зокрема, заступник міністра інформаційної політики Дмитро Золотухін, співачка Міла Нітіч, український телеведучий, телепродюсер Ігор Посипайко, співак Данило Клягін, ведуча радіостанції Юлія Карпова, артист Артур Логай, місяць займалися з провідними тренерами з боксу за індивідуальними програмами. 16 учасників проекту розділені на дві команди, у кожної з яких свій наставник.

Заступник міністра інформполітики Дмитро Золотухін у коментарі Укрінформу наголосив, що «Битва» - це соціальний проект, покликаний популяризувати спорт в Україні і підвищити рівень самозайнятості молоді. Його мета - залучення представників шоу-бізнесу і політиків, які своїм прикладом покажуть молоді, як спорт кардинально може поліпшити якість життя.

Читайте також: Оголосили номінантів на першу премію КІНОКОЛО

На прес-конференції, присвяченій презентації події, посадовець зазначив, що для нього у підготовці найважчим було знаходити час на тренування і «примушувати себе замість відпочинку регулярно тренуватися».

За словами організаторів шоу, усі кошти від продажу квитків будуть спрямовані на організацію спортивного дитячого табору.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-