Сторінки й акаунти проекту “Книга Добра” зазнали кібератаки

Сторінки й акаунти проекту “Книга Добра” зазнали кібератаки

Укрінформ
На сторінки й акаунти міжнародного соціального проекту “Книга Добра” цими днями було здійснено кібератаки.

Про це повідомив у Facebook міністр закордонних справ Павло Клімкін.

"Позавчора та вчора на сторінки та акаунти, пов'язані з проектом “Книга Добра”, було здійснено кібератаки", - написав Клімкін.

Він розповів, що не перший рік допомагає цій ініціативі, а за ці роки під гаслом "Книги Добра" було організовано багато міжрегіональних поїздок.

Клімкін акцентував, що діти, які беруть участь у цьому унікальному проекті, не просто чують та говорять про добро, вони вчаться його творити.

Читайте також: Держдеп США зазнав хакерської атаки – Politico

"Пам'ятаю хлопчика з Авдіївки, який не хотів вітати жовто-блакитний прапор, а наприкінці щиросердно співав український гімн. І таких прикладів можу навести дуже багато. Зрозуміло, що не всім це не подобається. Хочу звернутися до всіх словами хлопчика Марка з Соледара, якому колись наші вояки подарували олівці і сказали: “Не бійся!”. Так от - ми не боїмося! Долучайтеся до нас", - резюмував міністр.

"Книга добра" - це міжнародний соціальний проект, який об'єднав тисячі дітей і дорослих з метою пошуку унікальних історій про добро в усіх його проявах.

Проект стартував у лютому 2017 року під патронатом Президента за підтримки Міністерства закордонних справ, Міністерства закордонних справ Естонії, Міністерства людських ресурсів Угорщини, народного депутата і письменниці Марії Матіос і з благословення Любомира Гузара.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-