Україну пробують наповнити кримінальним елементом з Росії - Луценко

Україну пробують наповнити кримінальним елементом з Росії - Луценко

Відео
Укрінформ
В Україну масово заїжджають кримінальні елементи з Росії.

Про це 23 вересня в інтерв'ю "ТСН.Тиждень" заявив генпрокурор Юрій Луценко.

"Останні місяці на територію України масово заїжджають кримінальні елементи з Росії. Деяких з них навіть випускають прямо з таборів, навіть кримінальних авторитетів, так званих "злодіїв у законі", тільки з однією умовою: "Їдь в Україну!", намагаються наводнити кримінальним елементом з Росії. Тому накопичення російського або проросійського кримінального елементу тут не припустимо. І ми повинні їх екстрадувати", - зявив Луценко.

Читайте також: Луценко сказав, коли піде у відставку і повернеться в політику

Також Генпрокурор прокоментував екстрадицію інгуша Тимура Тумгоєва в Росію за запитом тамтешньої ФСБ. За його словами, ГПУ, ухвалюючи рішення, виходила із співпраці зі структурами Інтерполу, з яким підписана відповідна угода.

"Якщо Інтерпол виставляє так звану "червону картку" розшуку члена терористичної організації, то вона підлягає виконанню Україною. Якщо ми хочемо, щоб терористів з "ЛНР", "ДНР" або російських найманців, які ступили на нашу землю, у всьому світі притягували за участь у тероризмі, то ми маємо першими виконувати міжнародну угоду про боротьбу з тероризмом", - додав Луценко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-