Турецьке агентство зі співробітництва та координації допомогло сільській школі на Київщині

Турецьке агентство зі співробітництва та координації допомогло сільській школі на Київщині

Укрінформ
TİKA профінансувала ремонтні роботи з оновлення вікон та дверей у школі села Кашперівка. 

Турецьке агентство зі співробітництва та координації (TİKA) – турецька державна структура, відповідальна за надання Турецької Республікою технічної допомоги та допомоги з розвитку. Координаційний офіс TİKA в Україні реалізує проекти в сферах охорони здоров’я, соціального захисту, збереження культурної спадщини, розвитку інституційних спроможностей, тощо. Окрема увага приділяється співробітництву в сфері освіти. Координаційним офісом TİKA в Україні реалізовано понад 130 проектів, спрямованих на покращення матеріально-технічної бази закладів освіти України.

Нещодавно TİKA профінансувала ремонтні роботи з оновлення вікон та дверей Кашперівського загальноосвітнього навчального закладу I-III ступенів с. Кашперівка Тетіївського району Київської області в рамках впровадження енергозберігаючих заходів в закладах освіти України.

Кашперівська ЗОШ I-III ступенів  - опорний заклад серед сільських шкіл Тетіївського району. На даний час в закладі, будівлі якого засновані 1986 році, навчається 310 учнів. В школі працюють висококваліфіковані педагоги, а учні є неодноразовими переможцями районних та обласних змагань. Приміщення школи є одним із головних осередків культурно-виховного значення в селі. Тут знаходиться 2 музеї, в яких зібрані рідкісні експонати ужиткового мистецтва стародавніх часів війни, матеріали збираються не лише школярами, а й усіма жителями села.

Завдяки ремонту закладу температурний режим в школі зараз відповідає гігієнічним нормам, витрати на обігрів значно зменшились, а найголовніше – учні та педагоги отримали можливість працювати в комфортних умовах. А як відомо, якісні послуги надаються лише в якісних умовах.     

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-