Суд повернув державі санаторій, у якому отруїлося 12 дітей

Суд повернув державі санаторій, у якому отруїлося 12 дітей

Укрінформ
Верховний суд повернув у держвласність оздоровчий табір санаторного типу “Славутич”, у якому на початку липня 2018 року отруїлися 12 дітей.

Про це повідомив генеральний прокурор України Юрій Луценко.

“Верховний суд підтримав принципову позицію ГПУ щодо викрадення у держави 6 тисяч кв. м дитячого санаторію, розташованих у мальовничому куточку Київщини на березі Канівського водосховища. Держава повернула законні права”, - написав він 19 вересня у своєму Facebook.

Читайте також: МОЗ розслідує смерть дівчинки, яка отруїлася у таборі “Славутич”

Зазначимо, що раніше цей оздоровчий табір належав благодійному фонду  "Дорога майбутнього", заснованому Любов’ю Полєжай, співмешканкою колишнього президента України Віктора Януковича.

Як повідомляв Укрінформ, 2 липня 2018 року у с. Циблі Переяслав-Хмельницького району Київської області зареєстровано групове захворювання на харчову токсикоінфекцію серед 12 вихованців ДЮСШ Дерюгіних, які тренувалися та відпочивали у ТОВ “Дитячий оздоровчий заклад санаторного типу “Славутич”. Одна 8-річна дівчинка, яка отруїлася у таборі, з липня перебувала у стані коми, а 12 вересня 2018 року в Охматдиті померла.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-