Екс-заступник голови АП Шимків очолив раду керуючої компанії

Екс-заступник голови АП Шимків очолив раду керуючої компанії "Дарниця"

Укрінформ
До його компетенцій увiйдуть міжнародні зв’язки компанії, стратегічне планування, розвиток та впровадження нових технологій.

Про це повідомляється на сторінці компанії в Facebook.

"Ми раді, що Дмитро Шимків приєднався до нашої команди. Безумовно, його управлінський досвід, отриманий у великих компаніях, в тому числі - міжнародних, стане вагомим внеском в досягнення стратегічної мети "Дарницi" – закріпити лідерство на українському ринку та стати сильним гравцем на глобальному фармацевтичному ринку", - прокоментувала генеральний директор ПрАТ "Фармацевтична фірма "Дарниця" Світлана Діденко.

"Дарниця" - це сучасна, динамічна та прибуткова українська компанія. Виведення її в клуб світових фармацевтичних гравців – цікавий виклик для мене як бiзнесмена. Мені також імпонує те, що висока додана вартість не тільки створюється «Дарницею» в Україні, але і інвестується в Україну", - зазначив Дмитро Шимків.

Нагадаємо, Дмитро Шимків – підприємець та топ-менеджер сфери інформаційних технологій із 20-річним досвідом. В 2007 році почав працювати у "Microsoft Україна", а в 2009 - 2014 роках очолював представництво корпорації в Україні. З липня 2014-го до серпня 2018 року обіймав посаду заступника голови Адміністрації Президента України.

За його участі було створено Національну раду реформ, впроваджено технології мобiльної передачi даних 3G і 4G, запущено інноваційні проекти Prozorro, створено Украінський культурний фонд, реалізовано проект популяризації і вивчення англійської мови GoGlobal тощо.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-