Посольство Британії висловило співчуття з приводу смерті Раїси Панасюк

Посольство Британії висловило співчуття з приводу смерті Раїси Панасюк

Укрінформ
Посольство Великої Британії в Україні висловило співчуття з приводу смерті Урядового уповноваженого з питань прав людей з інвалідністю Раїси Панасюк.

Про це диппредставництво повідомило у Facebook.

"Протягом останніх років нам пощастило працювати з пані Раїсою у здійсненні низки ініціатив. Впровадження останньої з них – серії дитячих телевізійних програм на тему інвалідності – було розпочато лише минулого тижня. Пані Раїса завжди була рушійною силою цього та багатьох інших проектів, надихаючи та об'єднуючи людей заради позитивних змін. Вона невтомно відстоювала інтереси та права людей з інвалідністю та з величезною енергією і позитивністю працювала на посаді Урядового уповноваженого", - йдеться у повідомленні.

Як відзначила посол Джудіт Гоф, Раїса Панасюк була невтомною у своїй діяльності та досягла успіху в захисті та просуванні прав людей з інвалідністю в Україні.

Читайте також: Президент висловив співчуття у зв’язку зі смертю Раїси Панасюк

"Раїса залишає після себе великий спадок, і я впевнена, що її справу буде продовжено. Посольство Великої Британії продовжить підтримувати права людей з інвалідністю в Україні, захищаючи і просуваючи спадок пані Раїси", - запевнила дипломат.

Як повідомляв Укрінформ, Раїса Панасюк померла увечері 17 вересня у Вінниці.

Панасюк очолювала громадську організацію “Гармонія”, яка опікувалася проблемами інвалідів на візках, і зробила величезний внесок у покращення доступності у Вінниці та в країні у цілому. У березні 2017 року її призначено урядовим уповноваженим з питань прав людей з інвалідністю. Цього ж року їй присвоєно звання “Почесний громадянин Вінниці” та звання “Заслужений працівник соціальної сфери України”.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-