У Реви розповіли, чи користується

У Реви розповіли, чи користується "пакунок малюка" популярністю

Ексклюзив
Укрінформ
Місцеві структурні підрозділи з питань соціального захисту населення отримали понад 5,8 тисячі заяв на отримання одноразової натуральної допомоги «пакунок малюка».

Про це йдеться у відповіді Директората сім'ї та соціальної підтримки населення Міністерства соціальної політики на інформаційний запит Укрінформу.

«За оперативною інформацією структурних підрозділів з питань соціального захисту населення обласних, Київської міської держадміністрацій, станом на 17 вересня 2018 року подано до місцевих структурних підрозділів з питань соціального захисту населення 5876 заяв на отримання одноразової натуральної допомоги «пакунок малюка», - ідеться у повідомленні.

Зазначається, що 347 комплектів допомоги «пакунок малюка» видано відповідно до заяв за місцем проживання/перебування мами чи іншого законного представника новонародженої дитини.

Читайте також: Породіллі семи областей отримали "пакунки малюка"

Раніше повідомлялося, що станом на 17 вересня 2018 року сім областей України почали отримувати «Пакунки малюка» для надання породіллям, а саме: Запорізька, Миколаївська, Полтавська, Тернопільська, Харківська, Хмельницька та Черкаська області. За оперативними даними, станом на 17 вересня до зазначених областей поставлено 2494 Пакунки малюка, з яких 411 пакунків уже передані породіллям.

У Харкові породіллям почали видавати "пакунки малюка" / Фото: Мадієвський В'ячеслав, Укрінформ

Як відомо, з 1 вересня 2018 року кожна мама чи інший законний представник новонародженої дитини, яка виписується з пологового, має отримати під час виписки одноразову натуральну допомогу «пакунок малюка». Якщо на день виписки у пологовому будинку був відсутній «пакунок малюка», місцевий структурний підрозділ з питань соціального захисту населення на підставі заяви отримувача організовує забезпечення його такою допомогою.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-