У Києві презентували посібник

У Києві презентували посібник "ЗМІ та вибори: саморегуляція, безпека, закони"

Укрінформ
Для представників ЗМІ представили рекомендації щодо саморегуляції та журналістських стандартів під час виборчих кампаній, підготовлені експертами громадської організації «Детектор медіа» та Інститутом масової інформації.

Презентація відбулася на засіданні круглого столу в Укрінформі, повідомляє кореспондент агентства.

“Ми представимо вам дуже якісну, на мій погляд, роботу колег Ігоря Куляса, Оксани Романюк, Романа Головенка, Ірини Земляної, яка б мала допомагати ЗМІ якісно пройти дві виборчі кампанії, які відбудуться в Україні наступного року”, - сказала голова ГО «Детектор медіа» Наталія Лигачова.

Автори цього посібника, спрямованого на журналістів із досвідом роботи та журналістів-початківців, дають відповіді на практичні та специфічні запитання, які ставить перед працівниками ЗМІ  передвиборча тематика, з точки зору дотримання стандартів професії. У посібнику містяться поради, на що варто звертати увагу для того, щоб матеріали про вибори залишалися справжньою журналістикою, а не свідомою чи несвідомою агітацією “за” чи “проти” когось із кандидатів, або маніпуляціями.

Читайте також: В очікувані виборів: ІМІ фіксує пік “розквіту” джинси за останні п'ять років

Виготовлення цього посібника стало можливим завдяки підтримці американського народу, що була надана через проект USAID “У-Медіа”, що виконується міжнародною організацією Інтерньюз. 

Зміст матеріалів є виключною відповідальністю ГО “Детектор медіа”, та ГО “Інститут масової інформації” та не обов’язково відображає точку зору USAID, уряду США та Інтерньюз.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-