Платні адвокати Януковича у суді

Платні адвокати Януковича у суді "закривають рота" державному

Укрінформ
В Оболонський райсуді Києва, де розглядається справа про державну зраду екс-президента Віктора Януковича, державний адвокат Юрій Рябовол таки почав зачитувати промову в рамках судових дебатів.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

Водночас розчути, що говорить Рябовол, неможливо, тому що одночасно з Рябоволом розмовляють платні адвокати Януковича Олександр Байдик і Олександр Горошинський.

У свою чергу прокурор Руслан Кравченко попросив суд зробити зауваження Горошинському і Байдику, оскільки ті заважають виступати Рябоволу.

У свою чергу головуючий суддя Владислав Дев'ятко зазначив, що суд оголошує попередження і прокурору, і Байдику з Горошинським, бо вони заважають виступати Рябоволу.

Державний адвокат продовжив зачитувати свою промову, але потім попросив суд відкласти до узгодження правової позиції з Горошинським і Байдиком.

"Підтримую колегу", - сказав адвокат Байдик, який ще півгодини тому заявляв про відвід Рябоволу.

У свою чергу адвокат Горошинський зазначив, що він не підтримує клопотання адвоката Рябовола.

Читайте також: Держзрада Януковича: адвокати масово "втікають" зі справи

Як повідомлялося, Оболонський районний суд 29 червня 2017 року ухвалив рішення щодо проведення спеціального судового провадження щодо Януковича.

За даними Генпрокуратури, Януковича підозрюють у скоєнні злочинів, передбачених ч. 1 ст. 111 (державна зрада), ч. 5 ст. 27, ч. 3 ст. 110 (пособництво в умисних діях, вчинених з метою змін меж території та державного кордону України), ч. 5 ст. 27, ч. 3 ст. 437 (пособництво у веденні агресивної війни) Кримінального кодексу України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-