В Україні за серпень нарахували майже 2500 нелегальних мігрантів

В Україні за серпень нарахували майже 2500 нелегальних мігрантів

Укрінформ
В рамках операції "Мігрант" за участю міграційної служби, поліції і прикордонної служби за серпень в Україні нарахували понад 2400 нелегальних мігрантів.

Про це інформує прес-служба МВС.

“З 1 по 31 серпня 2018 року ДМС, Нацполіція та Держприкордонслужба спільно проводили цільові превентивні заходи під умовною назвою ”Мігрант”, спрямовані на запобігання та протидію нелегальній міграції та іншим порушенням законодавства України в міграційній сфері. І в рамках операції “Мігрант” виявлено понад 2400 порушників міграційного законодавства”, - йдеться у повідомленні.

Читайте також: У Харкові затримали 30 нелегалів з В’єтнаму

Зазначається, що спільними діями територіальні органи і підрозділи ДМС та НПУ виявили та прийняли рішення про примусове повернення 2191 мігрантів, 196 іноземців було розміщено у пунктах тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства, 672 - заборонено в’їзд до України, також  прийнято 227 рішень про примусове видворення мігрантів.

За порушення міграційного законодавства майже 5,5 тис. іноземців та громадян України було притягнуто до адмінвідповідальності.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-