Суд відхилив апеляцію на 20-мільйонну заставу для Тамразова

Суд відхилив апеляцію на 20-мільйонну заставу для Тамразова

Укрінформ
Апеляційний суд Києва залишив без змін рішення Печерського райсуду щодо колишнього першого заступника голови правління ПАТ «Укргазвидобування», власника видання Insider Олексія Тамразова про заставу у розмірі 20 млн грн.

Про це інформує прес-служба суду.

“За результатом апеляційного розгляду ухвалу слідчого судді Печерського районного суду міста Києва від 23 серпня 2018 року залишено без змін, апеляційні скарги прокурора та сторони захисту – без задоволення”, - йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Укрінформ, 9 серпня генпрокурор Юрій Луценко заявив, що Тамразов був затриманий при спробі дати хабар у розмірі 200 тис. дол. прокурору ГПУ за сприяння у знятті арешту з майна у кримінальному провадженні, пов'язаному з діяльністю злочинної організації колишнього президента Віктора Януковича.

10 серпня суд у закритому режимі ухвалив рішення про арешт Тамразова на два місяці з альтернативою застави у 3 млн гривень. Пізніше він вніс заставу і вийшов з-під арешту.

Водночас 21 серпня Тамразова повторно затримали.

Читайте також: Суд відпустив Тамразова - застава 20 мільйонів

Генпрокуратура повідомила йому про підозру у сприянні злочинній організації Януковича і запропонувала йому угоду зі слідством.

23 серпня суд визначив для Тамразова запобіжний захід у вигляді застави в розмірі 20 мільйонів гривень.

Тамразов обіймав посаду першого заступника голови правління ПАТ "Укргазвидобування" з 2010 по березень 2014 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-