Аброськін готовий ділитися досвідом роботи з турецькою поліцією

Аброськін готовий ділитися досвідом роботи з турецькою поліцією

Укрінформ
Українська поліція готова обмінятися досвідом роботи систем безпеки у містах із правоохоронцями Туреччини.

Про це заявив перший заступник голови Національної поліції В’ячеслав Аброськін під час ознайомлення з роботою поліцейського безпекового центру у турецькому Стамбулі, повідомляє прес-служба НПУ.

"Наша система "Безпечне місто", яка працює у Маріуполі, Києві та Дніпрі, розроблялася відповідно до вимог війни. Наші камери можуть тривалий час працювати без електрики, у нічний час та будь-які погодні умови. Система реагує на підвищення звукових частот і одразу виводить цей район на центр управління. Я запрошую турецьких колег до України, аби обмінятися досвідом та технічними особливостями наших систем", - сказав Аброськін.

Читайте також: Туреччина запровадила нові правила транзиту через Босфор і Дарданелли

Нагадаємо: у Стамбулі працюють два окремі центри системи управління безпекою міста: один пильнує порушення правил дорожнього руху, інший займається громадською безпекою. Крім того, на 3100 машинах встановлені радари та камери. Є спеціальна система навігації. 1705 камер відеоспостереження покривать основні вулиці та площі міста, а також 6500 камер із роздільною здатністю слідкують за безпекою на дорогах.

Приблизна вартість проекту становить 44 мільйони долларів.

Фото з сайту www.npu.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-