Труба призначив п'ятьох заступників директорів теруправлінь ДБР

Труба призначив п'ятьох заступників директорів теруправлінь ДБР

Укрінформ
Директор Державного бюро розслідувань Роман Труба призначив п’ятьох заступників директорів територіальних управлінь ДБР.

Про це повідомляє прес-служба бюро.

"Сьогодні призначено п'ятьох із 14 переможців конкурсу на посади заступників директорів теруправлінь, при цьому були враховані дані поліграфа, спецперевірки, НАБУ та інформації зі ЗМІ", - повідомив Труба.

Зокрема, заступником директора територіального управління у Хмельницькому призначено Олександр Лисого, у Києві - Олександра Мельникова, у Мелітополі - Богдана Чегіля, у Краматорську - Ігоря Руденка, у Миколаєві - Миколу Чернова.

За словами Труби, щодо низки кандидатів тривають спецперевірки. "По деяких – рішення буде прийнято найближчими днями, але це може бути і негативне рішення", – додав директор ДБР.

Читайте також: Цього тижня територіальні управління ДБР почнуть роботу — Труба

Як повідомляв Укрінформ, 3 вересня комісія вирішила повторно внести на ім'я Труби звернення щодо призначення 27 кандидатів на керівні посади в ДБР і звернення до профільного парламентського комітету з проханням проаналізувати законність дій і комісії, і самого директора ДБР у цій ситуації "у межах парламентського контролю".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-