Порошенко впевнений, що нинішні українські школярі житимуть у ЄС

Порошенко впевнений, що нинішні українські школярі житимуть у ЄС

Укрінформ
Президент Петро Порошенко впевнений, що нинішні українські школярі житимуть у Європейському Союзі, бо Україна стане членом цієї спільноти.

На цьому він наголосив, виступаючи з нагоди початку нового навчального року у київському ліцеї "Наукова зміна", йдеться в повідомленні у Facebook.

«Я твердо переконаний і наголошую на цьому ще раз - ці діти точно будуть жити в Європейському Союзі і жити в Україні, бо Україна буде членом Європейського Союзу», - підкреслив Президент.

Також глава держави зазначив, що цього року до першого класу пішло 450 тисяч першокласників, які вчитимуться за новою шкільною програмою.

Читайте також: В Україні лише сьогодні відкриють 25 нових модернізованих шкіл - Порошенко

«Сьогодні 16 тисяч шкіл відкрили свої двері перед 4 мільйонами учнів України. 450 тисяч діточок сьогодні прийшли до першого класу на початку вересня за новою освітньою програмою, яка розрахована на 12 років», - сказав Порошенко.

Говорячи про реформи в Україні, він назвав освітню пріоритетною.

«За останні чотири роки роки робилося дуже багато реформ, в першу чергу – реформа сектору оборони і безпеки та створення нової армії, реформа децентралізації, створення антикорупційної інфраструктури... На перше місце я ставлю реформу освіти. Бо через цю реформу українська освіта стрімко наближається до якості світової», - наголосив Порошенко.

Президент привітав із початком нового навчального року і побажав миру.

«Твердо переконаний, що мир ми завоюємо, адже весь світ з нами», - заявив він.

Фото: https://www.president.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-