Діти у сучасній школі мають відчути, що вони потрібні Україні – Марина Порошенко

Діти у сучасній школі мають відчути, що вони потрібні Україні – Марина Порошенко

Фото
Укрінформ
Діти в сучасній Українській школі мають відчути, що вони потрібні Україні і будуть конкурентноздатними на світовому ринку праці.

Про це у Житомирі заявила дружина Президента України Марина Порошенко, відкриваючи реконструйовану гімназію №3, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Ми побачили сьогодні у Житомирі таку сучасну українську школу, якою вона має бути. Тут є все необхідне для того, аби діти отримували якісні знання і могли себе реалізувати в дорослому житті. Нам важливо не втрачати діалог з вчителями та батьками, аби покращувати шкільний простір їхніми практичними побажаннями. Діти мають відчувати, що вони потрібні Україні і були конкурентоздатними на світовому ринку праці», - акцентувала Порошенко.

За її словами, в оновленій гімназії враховані всі стандарти безбар’єрності, але серед учнів поки що немає дітей з особливими освітніми потребами. Марина Порошенко додала, що з директором навчального закладу досягнуто домовленості і впродовж року там з’являться такі учні та отримуватимуть якісні освітні послуги.

Відкриття оновленої Житомирської міської гімназії № 3 / Фото: Facebook

Під час робочого візиту до Житомира Марина Порошенко разом із віце-прем’єр-міністром – міністром регіонального розвитку, будівництва ЖКГ Геннадієм Зубком оглянули також реконструйований ДНЗ №58 та Новогуйвинську гімназію поблизу обласного центру. Крім того, Марина Порошенко відвідає у Житомирі гала-концерт музично-освітнього табору «Music Camp International».

Читайте також: Сучасні школи не повинні поступатися найкращим приватним – Зубко

На реконструкцію Житомирської гімназії №3, де у 2016 році обвалилася стіна, спрямовано понад 101 млн грн, з яких 55,5 млн – з держбюджету, а 45 млн – з міського. Цього року навчальний заклад прийняв 127 першокласників.

ДНЗ №58 найближчим часом відкриють в одному із найбільш заселених мікрорайонів Житомира Крошні. Заклад розрахований на 320 дітей, які навчатимуться у 12 групах. На будівельні роботи із бюджетів усіх рівнів спрямовано близько 31 млн грн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-