Гройсман розповів, які переваги дає пасажирам е-кабінет перевізника

Гройсман розповів, які переваги дає пасажирам е-кабінет перевізника

Укрінформ
Електронний кабінет перевізника, який запрацював у Києві у четвер, допоможе пасажирам упевнитися у безпечності подорожі.

Про це Прем’єр-міністр Володимир Гройсман написав у Facebook.

“Відтепер кожен громадянин, ввівши номер автомобіля, ЄДРПОУ чи ІПН, зможе перевірити, чи є у транспортної компанії ліцензія, її строк дії, контактні дані підприємства. Така можливість зробить подорожі пасажирів безпечнішими”, - зазначив Гройсман.

За його словами, це стало можливим завдяки запуску електронного кабінета перевізника та відкриття даних реєстру, який веде Укртрасбезпека.

Читайте також: В Україні запустили е-кабінет перевізника

“Е-кабінет спростить ліцензування, допоможе підприємствам сумлінніше дотримуватись законів та мінімізує контакт із чиновниками. Відтепер вантажні та пасажирські автоперевізники зможуть: отримувати, розширювати, звужувати та анулювати ліцензії онлайн; оперативно повідомляти про зміну своїх даних: персонал, транспорт, матеріальну-технічну базу”, - підкреслив глава уряду.

Прем’єр-міністр відзначив, що е-кабінет повністю відповідає сутності будь-якої електронної послуги. "Це – зручність, швидкість, прозорість", - наголосив він.

Сервіс доступний на сайті, а також – на Урядовому порталі у розділі "Електронні послуги".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-