Прикордонники розповіли, скільки виявили злочинців з бази Інтерполу

Прикордонники розповіли, скільки виявили злочинців з бази Інтерполу

Укрінформ
Українські прикордонники за базою даних Інтерполу виявили з початку року 986 розшукуваних зловмисників та 136 викрадених транспортних засобів.

Про це повідомляє прес-служба Державної прикордонної служби України.

"З початку року співробітники Держприкордонслужби за базою даних Інтерполу виявили 986 осіб, яких розшукували за вчинені ними злочини, та 136 викрадених транспортних засобів", - йдеться у повідомленні.

У відомстві повідомили, що, зокрема, у четвер в аеропорту Одеси прикордонники затримали узбека, якого розшукували за торгівлю людьми. До Одеси іноземець прилетів зі Стамбула. Під час заходів прикордонного контролю на громадянина Узбекистану спрацювала база даних Інтерполу. Встановлено, що чоловіка розшукували у нього на батьківщині з метою арешту за скоєння злочину, передбаченого ст. 135 КК Узбекистану (торгівля людьми)", - йдеться у повідомленні.

Про виявленого громадянина поінформовано чергового Укрбюро Інтерполу в Києві, особу передано співробітникам Нацполіції.

Читайте також: Прикордонники не пропустили в Україну російського дипломата

Крім того, в пункті пропуску «Сеньківка» на Чернігівщині відбулось спрацювання бази даних Інтерполу стосовно громадянина Молдови. Молдованина розшукували правоохоронні органи Молдови за шахрайство. Іноземця прикордонники Чернігівського загону затримали та передали представникам поліції.

Крім того, за базою даних Інтерполу прикордонники Чернігівського загону виявили викрадений у Швеції автомобіль. Автомобілем «Фольксваген» 2009 року випуску через пункт пропуску «Нові Яриловичі» їхав громадянин Білорусі. Щодо виявленого правопорушення також повідомлено відповідні органи, водія та транспортний засіб передано співробітникам Нацполіції.

фото: Держприкордонслужба

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-