На Житомирщині правоохоронці викрили 8 нелегальних гральних закладів

На Житомирщині правоохоронці викрили 8 нелегальних гральних закладів

Укрінформ
В Олевському районі Житомирської області правоохоронці припинили діяльність 8 гральних закладів, що працювали під виглядом продажу національної лотереї, та вилучили в них 39 комп’ютерів.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Житомирської області.

«За результатами обшуків припинено функціонування 8 закладів, які всупереч Закону України «Про заборону грального бізнесу в Україні», здійснювали незаконну діяльність із надання доступу до азартних ігор з можливістю отримання виграшів. Сім таких нелегальних закладів в м. Олевськ та один - у с. Білокоровичі - були облаштовані у нежитлових приміщеннях та діяли під видом продажу державної лотереї», - йдеться у повідомленні.

Читайте також: В Україні накрили організовану росіянами мережу онлайн-казино

У гральних закладах правоохоронці вилучили 39 системних блоків та стільки ж моніторів, а також інші комплектуючі та пристрої, які використовувалися для організації протиправної діяльності. Доказову базу поповнили також вилучені документи та чорнові записи.

Нині вирішується питання щодо проведення комп’ютерної експертизи вилученої техніки. Досудове розслідування проводять місцеві органи поліції.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-