Кризові комунікації: Мінінформ готує поради для держорганів

Кризові комунікації: Мінінформ готує поради для держорганів

Укрінформ
Міністерство інформполітики найближчим часом презентує результати проведеного аудиту в держорганах щодо роботи у сфері кризових комунікацій. 

Про це заявив заступник міністра інформаційної політики Дмитро Золотухін під час звітної прес-конференції, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Проведено аудит того, як відбувається робота у сфері кризових комунікацій у різних державних органах і правоохоронних в тому числі. Ця інформація є, ми її опрацьовуємо. Невдовзі, я думаю, зможемо презентувати з конкретними напрямками і пропозиціями подальшої роботи в цій сфері, а також окремі рекомендації направляться до інших центральних органів виконавчої влади з приводу того, яким чином просувати і яким чином, власне, відпрацьовувати ті кризові явища в інформаційному просторі, які відбуваються», - зазначив Золотухін.

Читайте також: Розвінчати всі російські міфи про Україну – МІП готує масштабний проект

Він наголосив, що питання, які стосуються кризових комунікацій, стоять дуже гостро для МІП, «тому що постійно ми знаходимося під пресингом держави-агресора, тому необхідні зміни в процедурах і процесах, які відбуваються в державних органах». 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-