Супрун виступила проти призначення Арешкович заступником голови Київської ОДА

Супрун виступила проти призначення Арешкович заступником голови Київської ОДА

Укрінформ
В. о. міністра охорони здоров'я Уляна Супрун виступила проти призначення директора департаменту охорони здоров'я Київської обласної державної адміністрації (ОДА) Алли Арешкович заступником голови Київської ОДА.

Про це написала Супрун на своїй сторінці у facebook.

"Сьогодні на засіданні Кабінету Міністрів разом із членами уряду не допустили призначення А.Арешкович заступником голови Київської ОДА", - написала У.Супрун.

Свою позицію Супрун аргументувала інформацією про діяльність А.Арешкович під час Революції гідності.

"Мені відомо, що під час Революції гідності Арешкович, будучи на посаді заступника голови департаменту охорони здоров‘я КМДА, займалася переданням інформації про хворих і поранених активістів силовикам, які забирали їх одразу з лікарняних ліжок або приходили додому. Брала участь у поширенні брехні про епідемію туберкульозу, яка мала б стримати людей виходити на Майдан", - написала в. о. міністра охорони здоров'я.

Читайте також: У Супрун назвали ТОП-5 найпопулярніших медичних вишів

За словами Супрун, МОЗ було категорично проти призначення А.Арешкович керівником департаменту охорони здоров'я Київської ОДА та двічі відхилило узгодження її кандидатури, однак А.Арешкович усе-таки призначили на цю посаду.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-