Ліцеї Львова та Києва стали кращими за результатами ЗНО

Ліцеї Львова та Києва стали кращими за результатами ЗНО

Укрінформ
Рейтинг ТОП-200 шкіл України другий рік поспіль очолив Львівський фізико-математичний ліцей-інтернат при Львівському національному університеті імені Івана Франка.

На другому місці - Природничо-науковий ліцей №145 Печерського району Києва, третє місце - у столичного ліцею "Інтелект". Такі дані оприлюднені на інформаційному ресурсі "Освіта.ua". 

Як зазначається, для укладання рейтингу загальноосвітніх навчальних закладів були використані результати зовнішнього незалежного оцінювання, отримані випускниками шкіл у 2018 році.

Рейтинговий бал розраховувався на підставі середнього значення балів зовнішнього незалежного оцінювання, отриманих учасниками тестування з усіх предметів ЗНО та з урахуванням загальної кількості складених тестів випускниками кожної школи.

Читайте також: Вступна кампанія-2018: агов, майбутні інженери, відгукніться!

Торік перше місце в аналогічному рейтингу також посідав Львівський фізико-математичний ліцей-інтернат. Натомість Природничо-науковий ліцей №145 був дев'ятим, а столичний ліцей "Інтелект" - на другому місці. Третє місце торік посів київський ліцей "Наукова зміна", який у нинішньому рейтингу на 9-ій позиції.

Фото: znaj.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-