В Україні проведуть конкурс на кращу публікацію про НАТО

В Україні проведуть конкурс на кращу публікацію про НАТО

Фото
Укрінформ
Держкомтелерадіо України планує провести три інформаційні кампанії з євроатлантичної інтеграції, зокрема всеукраїнський конкурс на кращу публікацію, теле- і радіопередачу про НАТО.

Про це заявив голова Держкомтелерадіо Олег Наливайко під час семінару "Переваги співробітництва з Альянсом: засади і принципи діяльності НАТО та його роль у підтримці міжнародної безпеки", повідомляє кореспондент Укрінформу.

Семінар для журналістів та представників громадських об'єднань / Фото: Володимир Тарасов, Укрінформ

"У планах у нас три інформаційні кампанії з євроатлантичної інтеграції. Зокрема, проведення всеукраїнського конкурсу на кращу публікацію у дорукованих ЗМІ, теле- і радіопередачу про НАТО. Ми запрошуємо всіх узяти участь у конкурсі. Також буде проведений форум громадських об'єднань на підтримку євроатлантичної інтеграції та інші заходи. Вони будуть відкритими", - сказав голова Держкомтелерадіо.

Читайте також: Курс на ЄС і НАТО: Президент скоро внесе в Раду зміни до Конституції

Наливайко додав, що семінар щодо переваг співробітництва з Альянсом - перший публічний захід для журналістів за новою бюджетною програмою, яка спрямована на інформаційне забезпечення євроатлантичних та євроінтеграційних прагнень України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-