Порошенко похвалив посольства, які сприяли реабілітації поранених бійців за кордоном

Порошенко похвалив посольства, які сприяли реабілітації поранених бійців за кордоном

Укрінформ
Президент Петро Порошенко відзначив роботу окремих посольств України щодо організації проходження реабілітації поранених військових за кордоном і закликав активно продовжувати цю роботу.

Про це він заявив на зустрічі з керівниками дипломатичних представництв України за кордоном та українськими військовими 92 бригади під час робочої поїздки на Донеччину, повідомляє прес-служба глави держави. 

"Важлива позиція, і тут я хотів би відмітити роботу окремих посольств – це забезпечення реабілітації поранених воїнів. Та справа, яку ми робимо дуже важлива", - сказав Порошенко.

Читайте також: Порошенко закликав послів сприяти появі миротворців ООН на Донбасі

За його словами, 178 військовослужбовців вже пройшли реабілітацію у Латвії, 213 – у Литві, 111 – в Естонії, більше 100 – в Ізраїлі, більше 100 – в Об’єднаних Арабських Еміратах, у Болгарії – 24. Також українські військові проходили реабілітацію у Португалії, США.

"Список не вичерпний, але необхідно дуже активно продовжувати цю роботу, бо прямо зараз 21 важко поранений український військовослужбовець чекає на рішення по реабілітації", - зазначив Президент.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-