Фото Муравського і вечеря з Роговцевою: на підтримку

Фото Муравського і вечеря з Роговцевою: на підтримку "Дому ветеранів" проведуть аукціон

Укрінформ
У рамках Міжнародного волонтерського та ветеранського Форуму "Там, де ми - там Україна" проведуть благодійний аукціон на підтримку проекту "Дім ветеранів".

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Для підтримки проекту "Дім Ветеранів" будуть представлені лоти - ветеранські книжки, набір фотографій Дмитра Муравського. Розігруватимуться і цікаві лоти, наприклад, вечеря з Адою Роговцевою", - зазначила координатор проекту Оксана Гаврилюк.

Вона також відмітила, що раніше для збору коштів на проект в стінах ВР навесні був проведений благодійний рок-концерт, однак необхідну суму для відкриття не вдалось зібрати.

"Зараз "Дім ветеранів" будується в Житомирі, ми плануємо відкриття 14 жовтня. Це перший проект в Україні для адаптації та сімейної реабілітації ветеранів, які повернулись з війни. Ми будемо надавати психологічну реабілітацію разом з родиною, плануємо також надавати юридичну допомогу, медичну. В планах - відкрити навіть дитячі кімнати, ми створюємо своєрідний хаб", - зазначила волонтерка Юлія Толмачова.

Наразі для реалізації згаданого проекту зібрано близько половини від необхідної суми.

Читайте також: Рада чекає кандидатуру на посаду міністра у справах ветеранів - Фріз

Як повідомлялося, у Києві в Мистецькому арсеналі розпочався міжнародний волонтерський та ветеранський форум "Там, де ми – там Україна". Захід триватиме два дні, 22 та 23 серпня.

Як зазначили організатори, мета форуму – висвітлити необхідність формування коректної та ефективної державної політики у сфері соціалізації ветеранів та залучити представників влади до цього процесу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-