Порошенко нагородив орденом копа, який загинув від рук

Порошенко нагородив орденом копа, який загинув від рук "харківського стрільця"

Укрінформ
Президент Петро Порошенко посмертно нагородив загиблого внаслідок стрілянини біля Харківської міськради патрульного поліцейського Дмитра Кірієнка орденом "За мужність" ІІІ ступеня.

Відповідний указ опублікований на сайті глави держави.

"За особисту мужність, виявлену у боротьбі зі злочинністю, самовіддане виконання службового обов'язку постановляю: нагородити орденом "За мужність" III ступеня Кірієнка Дмитра Олександровича - інспектора управління патрульної поліції в Харківській області Департаменту патрульної поліції Національної поліції України, старшого лейтенанта поліції (посмертно)", - ідеться в документі.

Крім того, Порошенко нагородив орденом "За мужність" III ступеня інспектора управління патрульної поліції в Харківській області Департаменту патрульної поліції Нацполіції, лейтенанта поліції Олександра Ростовського.

Читайте також: У Харкові попрощалися із копом, який загинув під у стрілянині біля міськради

Як повідомляв Укрінформ, в ніч на 20 серпня п'яний чоловік влаштував стрілянину перед будівлею і в будівлі Харківської міськради. Він смертельно поранив поліцейського Дмитра Кірієнка і важко поранив охоронця, а також стріляв у бік машини, що проїздила повз міськраду. Чоловіка було застрелено поліцейськими. Розслідування здійснюється за статтями, пов'язаними з умисним убивством, посяганням на життя правоохоронця і замахом на вбивство водія і пасажирів автомобіля.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-