Підрозділи МВС перевели у посилений режим

Підрозділи МВС перевели у посилений режим

Укрінформ
Підрозділи Міністерства внутрішніх справ переведені у посилений режим несення служби з нагоди 27-ї річниці Незалежності України, на будь-які спроби провокацій буде жорстка відповідь.

На цьому наголосив перший заступник міністра внутрішніх справ Сергій Яровий.

"Підрозділи МВС переведені у посилений режим несення служби з нагоди 27-ї річниці Незалежності. На будь-які спроби провокацій буде жорстка відповідь", - сказав він.

За його словами, заплановано понад тисяча урочистостей за участі 700 тисяч громадян. Для проведення публічних заходів під час святкування Дня Державного прапора та Дня Незалежності України МВС залучатиме всі свої підрозділи. Працюватимуть посилені патрулі, антиконфліктні групи, кінологи та вибухотехніки, інші підрозділи Національної поліції та військовослужбовці Нацгвардії. Розстановка сил та засобів здійснюватиметься відповідно до оперативної ситуації.

«Ми постійно проводимо моніторинг оперативної ситуації та готові до будь-якого розвитку подій. Для відстеження оперативної ситуації розгорнуті ситуаційні центри. У нас є повна картина - від ситуації на кордоні до ситуації у місцях проведення масових заходів. На будь-які спроби провокацій буде жорстка відповідь», - запевнив Яровий.

Читайте також: Правоохоронці готові забезпечити порядок на День Незалежності - Князєв

Окремо він звернув увагу на відповідальність, яка лягає у ці дні на плечі кожного з правоохоронців.

«Особовий склад має чітко розуміти свої завдання. Ми усвідомлюємо рівень терористичної загрози, наміри дестабілізувати ситуацію й показати, що українські правоохоронці не спроможні забезпечити безпеку», - додав перший заступник міністра.

Як повідомлялося, 23 та 24 серпня в Україні відбудуться святкові заходи з нагоди Дня Незалежності.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-