П'яна ДТП на Львівщині: пасажир Mercedes помер у лікарні

П'яна ДТП на Львівщині: пасажир Mercedes помер у лікарні

Укрінформ
На Львівщині від отриманих травм помер пасажир легковика, який напередодні зіткнувся із рейсовим автобусом “Херсон-Варшава”.

Про це повідомили у прес-службі обласного управління Нацполіції.

“39-річний мешканець Золочева — пасажир автомобіля Mercedes, що напередодні скоїв зіткнення із рейсовим автобусом “Херсон-Варшава”, помер у лікарні від травм, отриманих при зіткненні. Тілесні ушкодження внаслідок автопригоди отримали також водій легковика та пасажирка автобуса - 35-річна жителька Автономної Республіки Крим”,- зазначено в інформації.

 Водія, 34-річного чоловіка затримано в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України, вирішується питання про обрання для нього  запобіжного заходу.

Як повідомляв Укрінформ, дорожньо-транспортна пригода трапилася 19 серпня близько 10.20 на автодорозі Львів – Тернопіль поблизу села Підгороднє Золочівського району.

Поліцейські попередньо встановили, що водій автомобіля «Mercedes С500», 34-річний мешканець Золочівського району, перебуваючи в стані сильного алкогольного сп’яніння (2,6 проміле), виїхав на смугу зустрічного руху, де здійснив лобове зіткнення із рейсовим автобусом сполученням Херсон – Варшава під керуванням 37-річного жителя Тернополя. Автобус з’їхав в кювет, в салоні перебувало 44 пасажири та водій. Серед них — громадяни Білорусі та Молдови.

Читайте також: П'яна ДТП на Львівщині: легковик протаранив автобус

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – від трьох до восьми років позбавлення волі без права керувати транспортними засобами терміном до трьох років або без такого.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-