В Україні реалізують шість проектів-переможців конкурсу програми ERASMUS+

В Україні реалізують шість проектів-переможців конкурсу програми ERASMUS+

Укрінформ
Близько 40 закладів вищої освіти та організацій з України будуть реалізовувати шість проектів-переможців конкурсу європейської освітньої програми ЄС ERASMUS+.

Про це повідомив у Facebook Офіс віце-прем'єра з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Іванни Климпуш-Цинцадзе.

"Вітаємо 37 закладів вищої освіти та організації, які будуть реалізовувати 6 проектів-переможців конкурсу програми ЄС ЕРАЗМУС+: Розвиток потенціалу вищої освіти", - написала Климпуш-Цинцадзе.

Вона додала, що проекти-переможці зосередяться на модернізації освітніх програм у сферах інженерії для транспортних послуг, магістерських програм для майбутніх суддів, прокурорів, слідчих, інноваційної реабілітаційної освіти, журналістики, медіації та розвитку компетентностей у сфері цифрових технологій.

Як поінформував Євроінтеграційний портал, 37 партнерів з України представляють 26 закладів вищої освіти, 2 підприємства, 3 громадські організації та Міністерство освіти і науки України.

Чернівецький національний університет ім. Ю. Федьковича є одним із партнерів у трьох проектах, Міністерство освіти і науки України, Київський національний університет імені Тараса Шевченка, Сумський державний університет та Львівський національний університет імені Івана Франка - у 2 проектах.

Читайте також: Прикарпатський університет долучився до програми «Еразмус+»

Серед партнерів-переможців з України є також Публічне акціонерне товариство "Українська залізниця", Українська асоціація фахівців інформаційних технологій, ДО "Центр тестування" при МОЗ України, ПГО ТРК "Громадське радіо", Українська асоціація студентів.

Реалізація проектів розпочнеться з жовтня цього року або з січня наступного.

Напрям "Розвиток потенціалу вищої освіти" є окремим компонентом міжнародного виміру програми ERASMUS+ у сфері вищої освіти, який підтримує проведення реформ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-