Геращенко вступилася за Чорновол: Таня пройшла справжній вишкіл

Геращенко вступилася за Чорновол: Таня пройшла справжній вишкіл

Укрінформ
Перший заступник Голови Верховної Ради Ірина Геращенко підтримує колегу по парламенту Тетяну Чорновол, яка нещодавно стала офіцером запасу артилерії.

Про це вона написала у Facebook.

"Таню намагаються заклювати, що берет не такий, і сорочка не заправлена, й айайай, депутатка, як посміла, показуха. Насправді, клюють за те, що Таня - справжня, й вишкіл пройшла справжній, й зброю, як треба, візьме справжню, й знищуватиме ворогів не язиком у фб, а воюватиме - сміливо і до кінця, як Микола (чоловік Чорновол - ред.)", - зазначила Геращенко.

Парламентарій нагадала, що у серпні 2014 року на Донбасі загинув чоловік Тетяни Чорновол Микола.

“Микола, велетень, красень, добряк, націоналіст з Донбасу, чоловік Тетяна Чорновол. Наззовні вони здавалися інь і янь - тендітна, запальна, емоційна Таня і спокійний, розсудливий Микола”, - згадує Геращенко.

Вона також додала, що депутатство - це тимчасове, а патріотизм, віра в Україну і готовність воювати за Батьківщину - це або є, або немає, неважливо, на якій ти посаді.

“А те, як Таня провела літо, й що пройшла справжній вишкіл - викликає повагу і гордість, насправді”, - переконана перший заступник Голови ВР.

Читайте також: Випускники Національного університету оборони склали присягу

Як повідомлялося, 18 серпня у Національному університеті оборони імені Івана Черняховського урочисто склали присягу випускники факультету підготовки офіцерів запасу. Серед випускників - народний депутат від фракції “Народний фронт” Тетяна Чорновол.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-