Комісія з питань вищого корпусу держслужби в системі правосуддя переобрала голову

Комісія з питань вищого корпусу держслужби в системі правосуддя переобрала голову

Укрінформ
На засіданні Комісії з питань вищого корпусу державної служби в системі правосуддя головою Комісії переобрали Тетяну Малашенкову.

Відповідне рішення було ухвалене на засіданні 17 серпня, повідомляє Управління інформації та забезпечення комунікаційної діяльності ВРП.

«За пропозицією членів Комісії 17 серпня 2018 року Тетяну Малашенкову переобрано головою Комісії з питань вищого корпусу державної служби в системі правосуддя», - ідеться в повідомленні.

Як зазначається, питання обрання голови Комісії розглядалося на засіданні у зв'язку з закінченням строку повноважень голови Комісії Малашенкової.

Читайте також: ВРП: чотири судді з Маріуполя заявляють, що в їхніх кабінетах - "жучки"

Згідно з Положенням про Комісію з питань вищого корпусу державної служби в системі правосуддя, Комісія є колегіальним органом, який діє при Вищій раді правосуддя. Члени Комісії виконують свої повноваження на громадських засадах. За членами Комісії на період участі у роботі Комісії зберігаються місце роботи (посада) і середня заробітна плата.

Також повідомляється, що Комісія здійснює дисциплінарне провадження щодо державних службовців, які займають посади державної служби категорії «А» в системі правосуддя.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-