У Кабміні розцінюють нагороду бренду Ukraine NOW як визнання креативної індустрії

У Кабміні розцінюють нагороду бренду Ukraine NOW як визнання креативної індустрії

Відео
Укрінформ
Нагорода Red Dot, яку отримав прийнятий урядом брендинг Ukraine NOW, є свідченням визнання міжнародною спільнотою креативної індустрії та урядових комунікацій України.

Таку думку висловила керівник департаменту інформації та комунікацій з громадськістю секретаріату Кабінету міністрів Роксолана Стадник на своїй сторінці у Facebook.

“Прийнятий урядом брендинг Ukraine NOW отримав одну з найвідоміших і найпрестижніших нагород у світі дизайну Red Dot. Це визнання нашої країни, визнання нашої креативної індустрії, визнання урядових комунікацій, прекрасна промоція держави”, - зазначила Стадник.

За її словами, створюючи меседж та айдентику як елемент кампанії з просування країни, автори ідеї надихалися успіхами кампанії GREAT Великої Британії, що дозволила останній отримати 3,4 млрд фунтів стерлінгів. “Крім того, саме завдяки допомозі й підтримці британських експертів наша суперкреативна агенція Banda створила цей бренд”, - додала вона.

Керівник департаменту наголосила, що серед ключових завдань ініціативи брендингу Ukraine NOW є "демонстрація досягнень країни, які можуть надихнути весь світ та заохотити людей відвідати, розпочати бізнес, інвестувати в Україну".

Читайте також: Біденко про премію бренду Ukraine NOW: Це результат потужної командної роботи

Як повідомлялося, 10 травня 2018 року Кабінет міністрів схвалив бренд Ukraine NOW, розроблений українською агенцією Banda в рамках роботи Комісії з питань популяризації України при Міністерстві інформаційної політики.

У 2017 році Banda отримала Red Dot за дизайн ВДНГ, а також головну відзнаку – Red Dot Grand Prix – за брендинг Євробачення-2017 спільно з агенцією Republique.

Red Dot Design Award – міжнародна дизайнерська премія, яка існує більш ніж 50 років.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-