Лікарку, яка відмовилася лікувати ветерана АТО, поновили на посаді - ЦПК

Лікарку, яка відмовилася лікувати ветерана АТО, поновили на посаді - ЦПК

Укрінформ
Лікаря Національного інституту раку, яка відмовила у лікуванні ветерану АТО, після звільнення поновили на роботі та призначили секретарем Комісії з питань етики.

Про це повідомляється на сайті Центру протидії корупції.

"Ганну Губареву, скандальну лікарку онкогематологічного відділення Інституту раку, яка відмовилася лікувати  ветерана АТО через те, що “той вбивав братський народ”, після гучного звільнення поновили на роботі та навіть підвищили. Тепер вона секретар Комісії з питань етики при національному Інституті раку, яка відповідає за погодження проведення клінічних випробувань в Інституті", - йдеться у повідомленні.

На сайті Центру протидії корупції також оприлюднено наказ Інститут раку про затвердження складу Комісії з питань етики за підписом директора Інституту Олени Колеснік.

Раніше, 6 червня, видання CBN опублікувало інтерв'ю спецпризначенця з міста Кропивницький Віталія Драгана, який розповів про відмову у пільговому лікуванні в Національному інституті раку. За його словами, лікар установи Ганна Губарева заявила, що жодних пільг для лікування Драгана немає.

7 червня в.о. міністра охорони здоров'я Уляна Супрун опублікувала в Twitter лист з Національного інституту раку за підписом керівника установи Олени Колеснік з визнанням поведінки лікаря неетичною та повідомленням про її звільнення із займаної посади.

Втім, як ідеться в листі, спеціальних програм, фінансованих державою для пільгових категорій громадян, в Інституті немає.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-