ДТП в Угорщині: один з українців досі непритомний

ДТП в Угорщині: один з українців досі непритомний

Укрінформ
Один із громадян України, які 11 серпня постраждали в ДТП в Угорщині, після операції лишається непритомним, у критичному стані.

Загалом у лікарнях лишаються шість постраждалих.

Про це повідомляє Посольство України в Угорщині.

"Станом на 13 серпня 2018 року у чотирьох лікарнях міста Будапешт перебувають шість громадян України, які в суботу, 11 серпня 2018 року, постраждали у ДТП в Угорщині. Один з постраждалих до цього часу залишається непритомним після проведеної операції, його стан і надалі є критичним, загроза життю не минула", - йдеться у повідомленні.

Інформують, що стан здоров’я інших українських громадян, які перебувають в медичних закладах, є стабільним, всі вони отримали необхідну медичну допомогу, але наразі потребують подальшого лікування, в т.ч. окремі з них – додаткового оперативного втручання.

Одна з постраждалих у аварії перебуває у лікарні міста Вац, але, за повідомленням медичного закладу, протягом дня буде виписана з лікарні.

Решта постраждалих громадян України після отримання необхідної медичної допомоги змогли залишити лікарні.

Читайте також: В Угорщині перекинувся мікроавтобус із українцями, 14 постраждалих

Посольство і надалі тримає ситуацію на контролі, підтримує зв’язок з угорськими медичними закладами, в яких перебувають постраждалі українські громадяни, та з рідними цих громадян в Україні.

Як повідомляв Укрінформ, 11 серпня у другій половині дня на території області Ноград (Угорщина), на 59 км автошляху №2, мікроавтобус, який перевозив громадян України, з невідомих причин з'їхав з дорожнього полотна і перевернувся. Постраждали 13 українських громадян і водій, громадянин Угорщини. Всім надано першу медичну допомогу, всіх госпіталізовано з різними травмами. Відомо, що 8 громадян України отримали важкі травми, 5 - легкі. Загиблих немає.

Фото: Komka Péter

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-