Слухачі курсу медіаграмотності для школярів Media Teenz отримали сертифікати

Слухачі курсу медіаграмотності для школярів Media Teenz отримали сертифікати

Укрінформ
Двотижневий пілотний курс медійної грамотності та культури для підлітків за проектом Media Teenz завершився у Києві врученням сертифікатів учасникам.

Про це повідомляє прес-служба Міністерства інформаційної політики, яке виступило ініціатором проекту спільно з ГО "Укрмедіа" та Київським молодіжним центром.

"Завершився спільний проект МІП, "Укрмедіа" та Київського молодіжного центру - двотижневий пілотний курс медіаграмотності та культури для підлітків Media Teenz, і усі 32 учасники отримали сертифікати про успішне проходження навчання! Наймолодшому з них - лише 10 років, і він уже "медіаграмотний"!" - йдеться у повідомленні.

Перший заступник міністра інформаційної політики Еміне Джапарова привітала дітей з успішним закінченням курсу, наголосивши, що у сучасному світі медіа та комунікації відіграють визначальну роль.

"Медійна грамотність вже стала тією дисципліною, якій варто приділяти значну увагу школярам, особливо старшокласникам. Переконана, що набуті під час курсу знання і навички допоможуть нашим юним студентам більш впевнено почуватися у інформаційному просторі", - сказала Джапарова.

Як поінформували у прес-службі МІП, лекторами курсу виступили голова правління ГО "Громадське радіо" Андрій Куликов, заступник генерального директора Укрінформу Марина Сингаївська, заступник міністра інформаційної політики Дмитро Золотухін, виконавчий директор "Громадського телебачення" Катерина Горчинська, CEO компанії GOODMEDIA Кирило Тимошенко, редактор інформаційних програм телеканалу UA|TV Наталія Івченко та заступник редактора VoxCheck Максим Скубенко.

Учасникам під час лекцій, зокрема, розповідали про форми та види ЗМІ, способи аналізу та перевірки інформації, створення власної редакції, створення та підготовка контенту, блогінг, фото- та відеоконтент. Обговорювалися також питання безпеки в інтернеті, основи піару в медіа, тренди соціальних мереж, робота у Facebook та Instagram, актуальні освітні можливості для молоді, написання резюме та мотиваційних листів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-