Аброськін каже, що поліція не причетна до нападу на Гандзюк

Аброськін каже, що поліція не причетна до нападу на Гандзюк

Укрінформ
Жоден із задіяних підрозділів поліції не мав конфліктів з радником мера Херсона, відомою громадською активісткою Катерину Гандзюк, яку облили сірчаною кислотою. А той, хто дійсно конфліктував з нею, в підрозділах ГУНП в Херсонській області не працював і не працює.

Про це заявив перший заступник глави Нацполіції В'ячеслав Аброськін на своїй сторінці у Facebook.

"Жоден із задіяних підрозділів поліції не мав конфліктів з потерпілою. Впевнений, що всі причетні до цього жахливого злочину відносно жінки будуть встановлені та затримані. Щодо особи, яка дійсно конфліктувала з потерпілою, то в підрозділах ГУНП в Херсонській області він не працював та не працює. Тому просив би бути більш коректними у висловлюваннях на адресу поліції Херсонської області", - написав Аброськін.

Він повідомив, що в Херсоні заслухав керівників оперативних та слідчих підрозділів поліції регіону щодо результатів роботи по встановленню осіб причетних до нападу і скоєння злочину відносно Гандзюк і зазначив, що "поліцейські дійсно працюють ефективно та самовіддано".

"За підсумком можу сказати, що ці дні дуже багато зроблено, але ще більше потрібно зробити, але не все залежить лише від поліції. Задіяне велике коло відомств: починаючи від експертних закладів, прокуратури та судових органів, а також й бажання наших громадян допомагати слідству", - написав Аброськін.

Читайте також: Поліція знайшла продавця кислоти, якою облили Гандзюк

Як повідомлялося, генеральний прокурор України Юрій Луценко 3 серпня заявив, що відвідав у лікарні постраждалу Катерину Гандзюк, почув її версії причин нападу на неї, і з огляду на це прийняв рішення передати слідство до центрального апарату СБУ.

У коментарі до свого посту у Facebook Луценко розмістив скріншот, в якому йдеться, про "замах на вбивство з особливою жорстокістю Гандзюк К. В., що вчинено на замовлення працівників правоохоронних та державних органів за сприяння сепаратистських організацій на території півдня України з метою дестабілізації суспільно-політичної обстановки у південному регіоні держави".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-