За фактом загибелі солдата у “Десні” відкрили справу

За фактом загибелі солдата у “Десні” відкрили справу

Укрінформ
Військова прокуратура Деснянського гарнізону Центрального регіону України здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні, розпочатому за фактом загибелі військовослужбовця-строковика у навчальному центрі “Десна”.

Про це у Facebook повідомив речник ГПУ Андрій Лисенко.

“Військова прокуратура Деснянського гарнізону Центрального регіону України здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні, розпочатому за фактом загибелі військовослужбовця-строковика за ч. 1 ст. 115 КК України”, - написав Лисенко.

Речник ГПУ зазначив, що досудове розслідування у цій справі здійснюється слідчими слідчого відділу Козелецького відділу поліції Головного управління Нацполіції в Чернігівській області.

За його словами, 7 серпня приблизно о 20:50, під час несення вартової служби на об’єднаних складах озброєння військової частини було знайдено тіло солдата строкової військової служби 1997 р. н., стрільця роти охорони однієї з військових частин, з вогнепальним пораненням голови. У ході проведення огляду місця події встановлено, що загиблий залишив передсмертну записку, у якій вказав про добровільний намір піти з життя.

Читайте також: У навчальному центрі "Десна" наклав на себе руки солдат

“Наразі за вказаним провадженням проводяться слідчі (розшукові) та процесуальні дії, спрямовані на всебічне, повне та об’єктивне дослідження всіх обставин трагічної події”, - поінформував Лисенко.

Як повідомлялося, у навчальному центрі "Десна", що на Чернігівщині, під час несення вартової служби вчинив самогубство солдат-строковик.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-