МЕРТ спільно з СБУ створять перелік об'єктів критичної інфраструктури

МЕРТ спільно з СБУ створять перелік об'єктів критичної інфраструктури

Укрінформ
Міністерство економічного розвитку і торгівлі спільно з Службою безпеки України створили міжвідомчу експертну групу з питань захисту критичної інфраструктури, яка стане платформою для створення переліку об'єктів критичної інфраструктури.

Про це повідомляє прес-служба МЕРТ.

«Мінекономрозвитку та СБУ створили міжвідомчу експертну групу з питань захисту критичної інфраструктури, яка стане платформою для створення Національного переліку об'єктів критичної інфраструктури, а також визначення основ категоризації і паспортизації зазначених об'єктів. Експертна група також розроблятиме пропозиції для першого віце-прем'єр-міністра щодо нових інструментів захисту об'єктів критичної інфраструктури», - йдеться у повідомленні.

Читайте також: ProZorro зекономило для держбюджету 52 мільярди — МЕРТ

У міністерстві зазначають, що експертна група координуватиме діяльність органів державної влади. Її головою призначено Юрія Бровченка - заступника міністра економічного розвитку і торгівлі України. Також до складу групи увійдуть інші представники Мінекономрозвитку, а також СБУ, ДФС, ДСНС, Мінінфраструктури, Міненерговугілля, Мінагрополітики, Національного банку України, Антимонопольного комітету України, МТОТ, Держводагентства та Держекоінспекції.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-