Вища рада правосуддя звільнила десятьох суддів

Вища рада правосуддя звільнила десятьох суддів

Укрінформ
Вища рада правосуддя звільнила у відставку вісьмох суддів та двох - за власним бажанням.

Відповідне рішення ВРП ухвалила на засіданні 7 серпня, інформує Управління інформації та забезпечення комунікаційної діяльності ВРП.

Зазначається, що на засіданні ВРП розглядала матеріали щодо звільнення 14 суддів з посад за загальними обставинами - у відставку та за власним бажанням.

Так, за результатами розгляду ВРП ухвалила звільнити у зв'язку з поданням заяв про відставку Ігоря Володька з посади судді Білоцерківського міськрайонного суду Київської області, Тетяну Слободяник з посади судді Немирівського районного суду Вінницької області, Олександра Федоряка з посади судді Верхньорогачицького районного суду Херсонської області, Олександра Брежнева з посади судді Артемівського міськрайонного суду Донецької області, Анатолія Загороднього з посади судді Вищого адміністративного суду України, Майю Гримич з посади судді Вищого спеціалізованого суду України з розгляду цивільних і кримінальних справ, Олега Закаблука з посади судді Білоцерківського міськрайонного суду Київської області та Ірину Москальову з посади судді Донецького апеляційного господарського суду.

Читайте також: Вища Рада правосуддя відсторонила суддю на Одещині

Також ВРП ухвалила звільнити за власним бажанням Софію Матіяш з посади судді Синельниківського міськрайонного суду Дніпропетровської області та Юрія Сидоренка з посади судді Миргородського міськрайонного суду Полтавської області.

Окрім того, ВРП відклала розгляд матеріалів щодо звільнення у відставку Тамари Величко з посади судді Одеського апеляційного господарського суду, Сергія Чернієнка з посади судді Центрального районного суду міста Миколаєва та Богдана Бурди з посади судді Зарічного районного суду міста Суми.

Як зазначається, ВРП також відмовила у звільненні у відставку Богдана Нечуя з посади судді Лугинського районного суду Житомирської області.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-