Суд у справі про замах на вбивство Чорновол знову перенесли

Суд у справі про замах на вбивство Чорновол знову перенесли

Укрінформ
Бориспільський міськрайонний суд Київської області переніс розгляд кримінального провадження за обвинуваченням громадянина Ігоря Корнілова у вчиненні замаху на умисне вбивство народного депутата Тетяни Чорновол на 13 серпня.

Про це у коментарі Укрінформу повідомив адвокат Корнілова Валерій Буняк.

“Перенесли на 13 серпня, десь на 15:00. Сьогодні завершилося дослідження письмових матеріалів кримінального провадження. Наступна стадія - допит свідків”, - сказав адвокат.

Перше засідання у цій справі відбулося 18 січня 2018 року.

Читайте також: Замах на Чорновол: суд перенесли, бо підозрюваний – "на карантині"

Як повідомлялося, речник ГПУ Андрій Лисенко 9 січня повідомив, що Генпрокуратурою завершено досудове розслідування та направлено обвинувальний акт стосовно Корнілова, що обвинувачується у вчиненні замаху на умисне вбивство Чорновол.

Корнілова обвинувачують у вчиненні у грудні 2013 року замаху на умисне вбивство Чорновол з корисливих мотивів, за попередньою змовою групою осіб за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 15, п.п. 6, 11, 12 ч. 2 ст. 115 КК України.

Загалом за вказаним фактом повідомлено підозри п'ятьом особам: стосовно двох обвинувальні акти направлено до суду та цих осіб засуджено до позбавлення волі, одна особа перебуває у розшуку, один підозрюваний помер.

Як повідомляв Укрінформ, 25 грудня 2013 року невідомі жорстоко побили журналістку та активістку Євромайдану Тетяну Чорновол.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-